Meşale Gazetesi

KİTAPSEVER MİNİKLERDEN İSTE ZİYARETİ

KİTAPSEVER MİNİKLERDEN İSTE ZİYARETİ

Kütüphaneler Haftası dolayısıyla İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Kütüphanesine ziyaretler devam ediyor. İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, kütüphane ziyaretleri sırasında minikleri makamında ağırladı.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Kütüphanesine ziyaretler devam ediyor. 7 Nisan Perşembe günü İskenderun Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulundan “Kelebekler Sınıfı” öğrencileri, Kütüphaneler Haftası münasebetiyle İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) kütüphanesini ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında İSTE Çocuk Kütüphanesi Sorumlusu, minik ziyaretçilerle kütüphane ve kitaplarla ilgili bilgiler paylaştı. Anlatım sonrasında minik ziyaretçiler kendilerine verilen kitapları ilgiliyle inceledi ve akabinde çeşitli oyuncaklar ile oynayarak keyifli vakit geçirdi.

Kütüphane ziyareti sonrasında İSTE Gölet’ini de ziyaret eden minikler, göl ve etrafındaki ördek, kaz ve çeşitli türden hayvanları besledi. İSTE Merkez Yerleşkesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi önündeki meydanda bulunan tek motorlu eğitim uçağını ve İSTE Rektörlük Binası önünde bulunan helikopter de miniklerin merak konusu oldu. Minikler uçak ve helikopteri inceleyip hatıra fotoğrafı çekindiler. Heyecanlı ve meraklı miniklere İSTE ziyaretleri anısına bazı küçük hediyeler takdim edildi.

İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga DEPCİ, yerleşkeyi ve kütüphaneyi ziyaret eden minikleri makamına davet etti. Minik ziyaretçilerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Depci, “Bugün her biri Türkiye’nin geleceğine ışık tutma adayı olan çocuklarımızı makamında ağırlamak benim için büyük bir keyifti. Okuma alışkanlığını kazanacakları yaşlarda kitaplarla iç içe büyümelerini hem bir eğitimci hem bir baba olarak çok önemsiyorum. Çocuk Kütüphanemiz İskenderun’la bütünleşmiş olan İSTE’nin bölgeye sunduğu önemli katkılardan biridir” dedi. İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci minik ziyaretçilerine gelecekleri ile ilgili güzel temennilerde bulunduktan sonra onları yolcu etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.