KIZILAY ANTAKYA İYİLİK DAĞITIYOR 

KIZILAY ANTAKYA İYİLİK DAĞITIYOR 

Türk Kızılayı Antakya Şubesi örnek çalışmalarıyla takdir toplamaya devam ediyor.  Türk Kızılay Antakya Şube Başkanı İsmail Duyar, eşi ile birlikte hazırladıkları iftariyelikleri yanlarına alarak Kızılay’ın yardımda bulunduğu bir aileye iftara gittiler. Kızılay faydalanıcısının ailesiyle birlikte iftar yapan Duyar, Kızılay’ın çalışmalarıyla ilgili de aileye bilgilendirmelerde bulundu.  

“İFTARIMIZI İHTİYAÇ SAHİPLERİYLE BİRLİKTE AÇIYORUZ”  

Kızılay’ın tüm dünyada iyilik dağıttığını belirten Duyar; “Hazırlamış olduğumuz iftariyeliklerle birlikte ailesiyle Kızılay faydalanıcısı bir vatandaşın evine misafir olduk. Ramazan ayı bereket ayı ve gönül sofrasıyla yola çıktığımız bu mübarek günlerde ihtiyaç sahiplerine misafir olmaya iftarlarımızı onlarla birlikte ailecek açmaya devam ediyoruz” dedi. Kızılay Antakya Şubesi’nin yardımda bulunduğu aile, çalışmalarından dolayı çok memnun olduğu Duyar’a ve tüm ekibe teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.  

Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.