KIZILAY ANTAKYA VATANDAŞLARIN İMDADINA YETİŞİYOR 

KIZILAY ANTAKYA VATANDAŞLARIN İMDADINA YETİŞİYOR 

Türk Kızılayı Antakya Şubesi zor durumdaki vatandaşların imdadına yetişmeye devam ediyor.

Yaklaşan kış ayları öncesinde tespit edilen ihtiyaç sahiplerinin tamamına yardımlar ulaştırılmaya devam ederken, Kızılay Antakya Şube Başkanı İsmail Duyar öncülüğünde çalışmalara hız verildi. Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte harekete geçen Kızılay Antakya şube ekipleri, ilçede tek tek haneleri gezerek ihtiyaç tespiti yapıyor. Şube, Kızılay gönüllülerinin de katılımı ile yardıma muhtaç aileleri belirleyerek kış öncesi yardım seferberliğini sürdürüyor. Antakya’da dondurucu kış şartlarıyla mücadele eden vatandaşlara sağlıktan ısınmaya kadar birçok temel ihtiyacı karşılamaya yönelik destek olan Kızılay, kömür, odun, soba, gıda, hijyen malzemesi ve barınma yardımları yapıyor.

DUYAR: KIZILAY BAZEN ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUDUR

Konu ile ilgili açıklama yapan Kızılay Antakya Şube Başkanı İsmail Duyar, “Kızılay bazen bir çocuğun mutluluğunda, bazen ise seni bekleyen ihtiyaç sahibi ailenin duasında, bazen hoş sohbetlerde, bazen ise aşılması zor olan yollardadır. Kızılay bazen seni güleryüz ile karşılayan yaşlı teyzede, bazen ise sana yol gösteren minik kalplerdedir. Kızılay Antakya Şubesi olarak ilçelerimizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımlarını ulaştırdık. Yorulmadan bıkmadan” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.