KIZILAY DESTEĞİNİ SÜRDÜRECEK

KIZILAY DESTEĞİNİ SÜRDÜRECEK

Türk Kızılayı Hatay Şube Yönetimi, Orman Bölge Müdürü Ali Özdemir’i ziyaret ederek ortak yürütülecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Orman Bölge Müdürü Ali Özdemir’i Kızılay Hatay Şube Yönetimi ziyaret ederek Kızılay ve Orman Müdürlüğü işbirliği ile yapılacak olan projeleri değerlendirdiler.  Kızılay Yönetimi Hatay’da meydana gelen Orman yangınlarında Orman Müdürlüğü personellerine Su ve beslenme konusunda destek olmaya devam edeceklerini aktardılar. Kızılay Hatay Şube Yönetimi ziyaret sonrasında yaptığı değerlendirme de “ Bundan evvel de manavgat yangınında ” 25 Kızılay gönüllümüz bir kamyon miktarında yardım malzemelerimiz” ile bölgeye giderek Milletimize hizmet ettik Kurumsal olarak afet durumlarında birlikte çalıştığımız paydaşlarımızdan olan Orman Müdürlüğü ile ortak çalışmalar gerçekleştirmeye Milletimize ve Devletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dediler. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.