KIZILAY HATAY’A BÜYÜK ÖDÜL

KIZILAY HATAY’A BÜYÜK ÖDÜL

Kızılay Hatay şubesi, çalışmalarıyla fark yaratmaya devam ediyor. Başkan Kudret Özbakış öncülüğünde gerçekleşen çalışmalarla takdir toplayan Kızılay Hatay Şubesi, İstanbul’da bir ödüle daha layı görüldü. İstanbul Halic Kongre Merkezinde düzenlenen törende Kızılay Hatay şubesine Kızılay gönüllü sitesi olan gonullu.org’u en aktif kullanan şube olmasından dolayı ödül verildi. Ödül töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, IFRC Türkiye Heyet Başkanı Ruben Cano Revillas ve birçok kurum kuruluş yetkilisi hazır bulundu.

Yoğun katılımla düzenlenen gönüllülük konusunda birçok kurum ve kuruluşa ödüllerin verildiği “ULUSLARARASI KIRMIZI YELEK GÖNÜLLÜLÜK ÖDÜL TÖRENi”nde Kızılay gönüllü sitesi olan GONULLU.ORG en etkin şekilde kullanan il olarak Hatay, bu ödüle layık görüldü. Ödülü Kızılay Hatay Şube Başkanı Kuret Özbakış aldı.

ÖZBAKIŞ’TAN EKİBE TEŞEKKÜR

Kızılay Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış, ödülün kazanılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Özbakış açıklamasında; “Bu gururu Hatay’a yaşatan başta ekibimize, Antakya Kızılay Şube Başkanımıza ve ekibine Hatay halkı adına teşekkür ederim” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.