KIZILAY HATAY’DA İYİLİĞİ BÜYÜTÜYOR

KIZILAY HATAY’DA İYİLİĞİ BÜYÜTÜYOR

Türk Kızılayı Hatay Şubesi, projeleriyle farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Kudret Özbakış’ın başkanlığında gerçekleşen ve Kızılay gönüllülerin yoğun katılımlarıyla gerçekleşen projeler ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımlar ulaştırılıyor, kan ihtiyaçları anında karşılanıyor, gıda ve giyecek yardımlarıyla vatandaşların acil ihtiyaçları da gideriliyor.

SAMANDAĞ’DA KAN BAĞIŞI PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

Türk Kızılayı tarafından Samandağ’da kan bağışı etkinliği gerçekleştirildi. Projeye Samandağ Kaymakamı Murat Kütük,Samandağı İlçe Emniyet Müdürü Asuman Karacık,İlçe Sağlık Müdürü  Dr Şafak Miçooğulları, Vakıf müdürü Uzay Fırıncı AK parti İlçe Başkanı Semir Özdemir ve MHP ilçe başkanı Hikmet Külahlı ve vatandaşlar destek verdi. Proje kapsamında 90 kan bağışı ve 122 kök hücre bağışı alındı. Türk Kızılayı Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış, projeye katılan ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

EN İYİ PROJE TANITILDI

 Türk Kızılayı Hatay Şubesi tarafından hayata geçirilen ve 2019 yılında ödüle layık görülen “Hayal Dünyamın Eşsiz Gökyüzü Projesi” kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığının 2019 yılını “GÖNÜLLÜLÜK YILI” ilan etmesiyle gönüllülerle yürütülen, Gpdp kapsamında desteklenen Projelerin katıldığı ve 1.si Düzenlenen Gönüllülük Projeleri Ödül Törenine, En iyi Projeler arasından seçilen Kızılay Hatay Şubemizin yürüttüğü proje kapsamında Kızılay ekibi katılımcılara bilgi verdi.

İZMİRLİ ÖĞRENCİLERDEN KIZILAY BÜROSUNA ZİYARET

Türk Kızılayı Hatay Şubesi, Kültürler Medeniyetler arası iletişimi arttırmak için Medeniyet Şehri Hatay’a gelen aynı zamanda Expo’da stant açan İzmir Demokrasi Üniversitesi Öğrenci Kulübü Öğrencilerini ağırladı. Şubeyi gezerek bilgi alan öğrenciler, Türk Kızılayı Hatay Şubesi’nin çalışmalarını beğendiklerini kaydettiler.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.