KIZILAY SESSİZ DOSTLARIMIZA SAHİP ÇIKIYOR

KIZILAY SESSİZ DOSTLARIMIZA SAHİP ÇIKIYOR

Türk Kızılayı Antakya Şubesi, soğuk hava ve kar yağışından dolayı yiyecek-içecek bulma güçlüğü çeken sokak hayvanlarına yiyecek ulaştırdı. Antakya İlçe Başkanı Şemsettin Günay’ın direktifleriyle harekete geçen ekipler Antakya-Yayladağı yolu üzerinde yaşayan sokak hayvanlarına yiyecek verdi.

GÜNAY: SESSİZ DOSTLARIMIZIN SESİ OLALIM

Kızılay Antakya Şube Başkanı Şemsettin Günay, faaliyet ile ilgili yaptığı açıklamada; “Antakya Şubesi olarak bugün yaptığımız çalışmada yoğun kar yağışından dolayı beslenmede zorluk çeken sokak hayvanlarımıza mama dağıtımı yaptık.

Defne, Yayladağı yol güzergahında geçtiğimiz günlerde yaşanan yoğun kar yağışı sonrası beslenmede yetersiz kalan sokak hayvanlarımıza 15 bölgede mama dağıtımı yapılmıştır. Yayladağı yol güzergahında çok sayıda sokak hayvanı bulunmaktadır yol güzergahı bu bölge içerisinde olan vatandaşlarımızdan mama veya artık yemeklerinizi onlara ulaştırabilirsiniz” dedi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.