KIZILAY TİYATROSEVERLERİ BULUŞTURDU

KIZILAY TİYATROSEVERLERİ BULUŞTURDU

Hataylı Tiyatro sanatçısı Günay Turgut’un kaleme aldığı ve Erol Bilecik Kongre Merkezi’nde sahnelediği Kızılay’ı konu alan “Katiyen ölmeyeceksin” isimli tek kişilik gösteri büyük beğeni aldı.Gösteriye Kızılay Antakya Şube Başkanı, Kızılay Kırıkhan Şube Başkan Vekili, Yönetim kurulu üyeleri, Kızılay Gönüllüleri, Kutup Yıldızı Dernek başkanı, Engelliler Dernek başkanı, TÜGVA Başkan Vekili ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

“İYİLİK EN BÜYÜK SERVET”

Kuruluşundan bu yana Hilal-i Ahmer’in Kadınları, hemşireleri ve gönüllülerini konu alan oyunda; savaş meydanlarında yaralanan askerlere fedakarca yapılan yardımların ve o dönemde kaynayan kazanlarla bir çok insana ulaşıldığının en önemlisi de iyiliğin gönülden gelen en büyük servet olduğunun önemine dikkat çekildi.

Oyunun ardından sanatçı Günay Turgut’a Antakya Şube Başkanı İsmail Duyar tarafından Çiçek ve Kızılay Hatay İl Merkez Başkanı Kudret Özbakış tarafından Plaket takdim edildi.

DUYAR: “GÜNAY TURGUT’U KUTLUYORUM”

Kızılay Antakya Şube Başkanı İsmail Duyar, plaket takdiminde yaptığı konuşmada; “Hemşehrimiz Günay Turgut hanımfendiyi bu anlamlı oyunu için kutluyorum.  Bu oyunu bizlerle buluşturduğu ve Kızılay’ın hayatımızda ki yerini bizlere tekrardan hatırlattığı için çok teşekkür eder, kendisine sanat hayatında başarılar dilerim” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.