KIZILAY VE BEŞİKTAŞ’TAN ANLAMLI ZİYARET

KIZILAY VE BEŞİKTAŞ’TAN ANLAMLI ZİYARET

Kızılay Hatay üyesi ve Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Feyyaz Kara ve beraberindeki üyeler 02-08 Kasım Lösemi haftası dolayısıyla 12 yaşındaki Lösemi Hastası kardeşimiz Muhammed’i hastanede ziyaret ettiler. Kızılay ve Beşiktaş’ın temsilcileri lösemi hastası Muhammed’in en sevdiği ve hayali olan Futbol hediyeleri ile yüzünü güldürdü. Futbol Topu, Beşiktaş Forması, Atkı, Bere, Ayakkabı, Mont, Eşofman Takımı, Giyim Eşyaları, Resim defteri ve boya kalemleri gibi hediyelerle lösemi hastası Muhammed’in kalbine dokunan Kızılay Hatay üyesi ve Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Feyyaz Kara tüm hastalara acil şifalar dilediler. 

KIZILAY’DAN KARA’YA TEŞEKKÜR

Türk Kızılayı Hatay Şubesi, üyelerinden Feyyaz Kaya’ya anlamlı ziyaretlerinden dolayı bir teşekkür mesajı yayınladı. Mesajda; “Tüm hastalarımıza acil şifalar dileriz. Kızılay Hatay üyemiz ve Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Feyyaz Kara ve tüm yönetime bu anlamlı ziyarete destekleri ve katılımları için teşekkür ederiz” denildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.