KIZILAY’DAN ALTINÖZÜ’NE KAN ALMA BİRİMİ

KIZILAY’DAN ALTINÖZÜ’NE KAN ALMA BİRİMİ

Türk Kızılayı tarafından Altınözü’ne kan alma birimi merkezi açıldı. Açılış törenine Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Türk Kızılayı Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış, Türk Kızılayı Antakya Şube Başkanı Şemsettin Günay, AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, Milliyetçi Hareket Partisi Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk, Yayladağı eski Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, Altınözü Kızılay Temsilcisi Hüseyin Gülseren, kurum ve daire müdürleri, muhtarlar ve davetliler katıldı.

BAŞKAN SARI: BİR KAN BİR CAN DEMEKTİR

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Kızılay sadece Altınözü’nde değil, Hatay’da değil, Türkiye’de değil, tüm dünyada yaptığı maddi ve manevi hizmetleri görüyoruz. Böyle bir kurumun çalışmalarına destek vermek bizim için onur verici. Bir kan bir can demektir. Bağışladığımız her damla kanın ihtiyaç sahiplerine şifa olduğuna şahidiz. Desteklerini esirgemeyen Kaymakamımıza ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

KAYMAKAM UYGUR: HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, “Kızılay dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahiplerinin yanında alan köklü bir gönül kuruluşumuz. Kan bağışı bizim çok önemsediğimiz bir konu. Altınözü halkı da kan bağışı kampanyalarına yoğun bir ilgi gösteriyor. Kızılay başkanımızı ve ekibini kutluyorum. Güzel çalışmalara imza atıyorlar. Hayırlı uğurlu olsun” sözlerini kullandı.

ÖZBAKIŞ: DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Türk Kızılayı Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış, “Antakya’da, İskenderun’da olduğu gibi Altınözü’nde de artık bir kan alma merkezimiz var. Kızılay uzun bir zamandır Sağlık Bakanlığıyla işbirliği halinde kan bağışı kampanyaları düzenliyor. Kaymakamımıza ve belediye başkanımıza bu tesis için teşekkür ediyoruz” dedi.

AÇILIŞ ÖNCESİ DUA OKUNDU

Yapılan konuşmaların ardından Altınözü İlçe Müftüsü İrfan Şafak, açılış öncesinde dua okudu. Okunan duanın ardından Türk Kızılayı Altınözü Kan Alma Birimi’nin açılış kurdelesi kesildi.

Açılışın ardından Kaymakam Uygur ve Başkan Sarı, Özbakış’la birlikte katılımcılar kan alma biriminde incelemelerde bulundu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.