KIZILAY’DAN YAYLADAĞI’NDAKİ YETİMLERE İFTAR

KIZILAY’DAN YAYLADAĞI’NDAKİ YETİMLERE İFTAR

Dünya Yetimler Gününde Kızılay Yayladağı’ndaki yetimlere iftar programı düzenlendi.

Ramazan ayının 15. Gününe denk gelen Dünya yetim gününde Kızılay Hatay Şubesi ve Yayladağı Kızılay temsilciliği ile Yayladağı’nda 500 yetim çocuk ve annelerine hem iftar hem de etkinlik yaptı. Yüzlerce çocuğun olduğu kampta iftar sevincinin yanında çocuklar için hazırlanmış etkinliklerde vardı.

Palyaço gösterisi, çeşitli oyunlar, giyim yardımı, pamuk şeker, kitap ve meyve suyu, kek gibi ikramlarda bulunuldu. Kızılay bu etkinliğiyle yüzlerce yetimin yüzünü güldürürken, program için gerek destekte bulunun kızılay üyeleri, gerek bağış yapan hayırsever ve bağışçılara teşekkür eden Kızılay Hatay Şube Başkanı Ş.Kudret Özbakış;  Dünya yetim gününde bize bu hazzı ve sevinci yaşatmamıza vesile olan ve bereber eşlik eden tüm üyelerle daha çok mazlum, yetim ve ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olacaklarını her geçen gün Gönüllülerle beraber daha güçlü ve daha fazla kapsamlarda hizmet edeceklerini söyledi.

Kızılay Yayladağı Temsilcisi Mehmet Kalkan ev sahipliğinde yapılan Programa Kızılay Hatay Şube başkanı Ş. Kudret Özbakış, Antakya Kızılay şube Başkanı İsmail Duyar,  Defne Kızılay Şube Başkanı Abdullah Sait Önal ve Kızılay Hatay Şube yönetimi katıldı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.