Meşale Gazetesi

KONUŞARAK DEĞİL ÇALIŞARAK HİZMET EDİYORUZ

KONUŞARAK DEĞİL ÇALIŞARAK HİZMET EDİYORUZ

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz basın mensuplarıyla Hatay gündemini değerlendirdiler.

24 Temmuz Basından sansürün kaldırılışının yıldönümü nedeniyle Gazetecileri Kırıkhan’da ağırlayan Milletvekili ve Belediye Başkanına Ak parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve Kırıkhan’da bulunan bazı gazeteciler eşlik etti. Gazetecileri Kırıkhan’da ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını dile getiren Ak parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Basın dünyada tüm olup bitenleri vatandaşlara gösteren ve duyuran önemli bir güçtür, Bu işi layıkıyla yapan tüm gazetecileri kutluyorum dedi.

YAYMAN HİZMETLERİ AKTARDI

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Anadolu’da gazetecilik yapmanın ne kadar zor olduğunu bende çok iyi biliyorum. Burada bulunan gazetecilerimizi öncelikle kutluyorum. Doğru bir şekilde ayakta kalmaya çalışıyorlar dedi. Ak parti Hatay MilleTvekili Hüseyin Yayman ise Bugün İskenderun Gazeteciler cemiyetini burada ağırlamaktan son derece mutluyuz. Basında sansürün kaldırılışı nedeniyle gününüzü içten kutluyorum. dedi. Ak parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, ilçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ile birlikte Kırıkhan ve Hassa’da gerçekleştirilen hizmetleri gazetecilere gösterdi. Hatay için hayati öneme sahip olan Karasu tüneline gazetecilerle birlikte giden Milletvekili Yayman ve Başkan Yavuz, burada Gazetecilere çalışmalarla ilgili bilgileri aktardı.

ÇİFTÇİLERİMİZ TOPRAKLARINI RAHATLIKLA SULAYACAK

Milletvekili Yayman, Bu tünel devletimizin büyük özverileriyle Hatay’ımıza yapılıyor. Gerçekten bu tünel beni inanılmaz heyecanlandırıyor. Çünkü buradan tüm Hatay’a su verilecek çiftçimiz de topraklarını gönül rahatlığıyla sulayacak dedi. Projenin çok büyük ve önemli olduğunu vurgulayan Milletvekili Yayman, daha sonra ise önce gölbaşı mahallesine oradan da Tahta köprü barajına giderek, Suyun olduğunu tüm gazeteciler aracılığı ile Hatay halkına gösterdi. Barajda gazetecilere açıklamada bulunan Ak parti Hatay Milletvekili Yayman, Burası Tahta köprü barajı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş Barajda suyun olmadığını belirtiyor. Ama bakın burada su var ve şu anda bile tüm ovaya su bırakılıyor. Biz hizmetlerimizi günü güne takip ediyoruz. Konuşarak değil çalışarak hizmet ediyoruz” dedi. Son olarak ise Haydarlar gölüne gazetecileri götüren yayman, çok iddialı olacak ama burasını biz keşfettik önceden burada su sadece kışın vardı yapılan çalışmalarımızla suyun yaz kış kalmasını sağladık ve burada volkanik patlamalarla oluşan yapılar nedeniyle bölgemiz de inanılmaz güzel görüntüler oluyor dedi. Ak parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman son olarak ise Hatay’ın her tarafından Ak partinin önemli çalışmaları var” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.