KÖSEOĞLU 25 AĞUSTOS’U BEKLİYOR

KÖSEOĞLU 25 AĞUSTOS’U BEKLİYOR

Hataylı milli yüzücü Kamil Köseoğlu, her girdiği yarıştan başarıyla dönmenin gururunu yaşıyor. Başarılı sporcu, 25 Ağustos’ta İstanbul’da düzenlenecek olan Boğaziçi Kıtalar arası yüzme yarışlarında depremzedeler adına yarışacağını bildirdi. Son olarak gerçekleştirilen yarışmaları birincilikle tamamlayan Köseoğlu, 28 Haziran 2024 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Açık Deniz Yüzme Yarışında 65-69 yaş kategorisinde 1500 metrede birinci oldu. 13 Temmuz 2024 tarihinde 6. Büyük Çekmece Açık Deniz Yüzme 5 kilometre maratonunda birinci oldu. 27 Temmuz Cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Masterler Yüzme Şampiyonası’nda 50 metre kelebekte birinci ve 50 metre sırtüstünde birinci olan Kamil Köseoğlu, sağlığının elverdiği sürece kulaç atmaya devam edeceğini söyledi.

Başarılı yüzücü, 25 Ağustos 2024 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek olan Boğaziçi Kıtalar arası yüzme yarışlarına katılacağını açıkladı. Uluslararası yarışmaya dünyanın dört bir yanından yüzücülerin katılacağını açıklayan Köseoğlu, “Bu yarışma benim için büyük önem taşıyor, en iyi şekilde hazırlanarak, derece yapmak istiyorum. Bu yarışmada da depremzedeler için yarışacağım” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.