KPSS’YE GİRECEK ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM

KPSS’YE  GİRECEK ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 1 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan Kamu Personeli Seçme Sınavına girecek olan tüm adaylara başarılar diledi. Başkan Yılmaz yayınladığı mesajında şu sözlere yer verdi: “1 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan Kamu Personeli Seçme Sınavına çalışarak gecesini gündüzüne katan gençlerimizin, adaylarımızın emeklerinin karşılığını almalarını canı gönülden diliyorum. Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli adayların, büyük bir özveriyle hazırlandıkları sınavda emeklerinin karşılığını alacaklarına inanıyorum. Adayların uzun çalışmaları sonunda yaşamlarını şekillendirmek için mutlu olacakları bir işe yerleşmesi en büyük dileğimdir.” Başkan Yılmaz, sınava girecek olan adaylara hitaben devam ettiği mesajında: “Biliyorum ki sizler elinizden gelenin en iyisini yapabilmek için hazırlandınız. Geriye kalan, başarının sizin elinizde olduğuna inanarak kendinize güvenmeniz ve sınava bu düşünce ile girmenizdir.

 Başarı, hak ettiğinizi düşündüğünüz değerdir. Başkalarının ölçüsü sizin başarınız olamaz. Bu sebeple sizi mutlu edecek sonuca, sizler karar vereceksiniz. Bizler, sizlere inanıyor ve güveniyoruz.” dedi.Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.