KÜBRA VE RAMAZAN MUTLULUĞA EVET DEDİ

KÜBRA VE RAMAZAN MUTLULUĞA EVET DEDİ

Hatay’ın köklü,saygın ve sevilen ailelerinden olan Sarı ve Alpaslan ailelerinde nikah heyecanı yaşandı.Hava&İbrahim Sarı çiftinin dünyalar güzeli kızları Kübra ile Leyla&Mehmet Alpaslan çiftinin yakışıklı oğulları Ramazan Masal Life Kır Bahçesinde düzenlenen muhteşem nikah merasimi ile mutluluğa evet dediler.
Önceki Dönem Ak Parti Hatay Gençlik Kolları İl Başkanı, ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanılığı görevlerini başarılı bir biçimde icra ettikten sonra son dönemde Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Av.Ramazan Alpaslan ile kıymetli eşi Kübra Alpaslan’ın nikahlarını Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz kıyarken şahitlikleri Ak Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu,Ak Parti Hatay Milletvekilleri Sabahat Özgürsoy Çelik,Hüseyin Yayman ve Abdulkadir Özel yaptılar. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz Hayırlı olsun dilekleri ile Evlilik cüzdanını verdiği genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında tüm tedbirlerin maksimum düzeyde alındığı nikah merasimi Hatay Protokolü,Siyaset,Spor,Sanat ve İş Dünyasını buluştururken mutlulukları adeta gözlerinden okunan Kübra & Ramazan çifti tebrikleri sosyal mesafe kurallarına uygun bir biçimde kabul ettiler.
Mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıklarından dolayı tüm sevenlerine teşekkür eden Kübra & Ramazan çifti günü ölümsüzleştirmek için sosyal mesafe kuralları çerçevesinde bol bol çekilen selfielere poz verdiler.
Hatay Meş’Ale Gazetesi olarak Kübra & Ramazan Alpaslan çiftine hayırlı olsun dileklerimiz ile bir ömür mutluluklar diliyoruz. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.