Meşale Gazetesi

KÜÇÜK BEYAZIT ‘UMUT’ BEKLİYOR

KÜÇÜK BEYAZIT ‘UMUT’ BEKLİYOR

Hatay’da görevli polis memuru Şükrü Eser’in minik oğlu Beyazıt Eser, küçük yaşta teşhisi konulan SMA Tip-1 hastalığının tedavisi için kendisine uzanacak yardımları bekliyor.

Hastalığın tedavisi için gereken 19 Milyon TL’nin toplanabilmesi için aile tarafından bir banka hesabı açıldı. Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz de sosyal medya hesabından ailenin yardım isteğini paylaştı. İskenderun’da görev yapan Polis Memuru Şükrü Eser’in oğlu için zaman giderek daralıyor. Aile yardımseverlerden mübarek Ramazan ayında kendilerine yardım etmelerini, evlatlarının hastalığı yenebilmesini umutla bekliyor.

BABA ŞÜKRÜ ESER OĞLU İÇİN YARDIM BEKLİYOR

SMA Tip 1 hastası Beyazıt Eser’in babası Şükrü Eser, oğlunu sağlığına kavuşturacak ilaca erişebilmek için yardım çağrısında bulunarak, “Oğlum gözlerimin önünde kayıp gidiyor. Hastaneye yattı uzun süre göremedim. İnsan çocuğundan ayrı bir gün bile kahrolurken ben aylarca görmedim. Çocuğumu rahatça öpüp koklayamıyorum. Yurt dışında, tedavide kullanılan ‘Zolgensma Gen’ adlı bir ilaç var. Bu ilacın maliyeti de 2,4 milyon dolar. Benim hala umudum var. Beyazıt’ımı yaşatmak istiyorum. Tek hayalim, tek duam oğlumu yaşatmak. Onun ayağa kalktığını, sağlıklı nefes aldığını görmek istiyorum. Oğlumun arkadaşları ile parka gidip oynamasını koşmasını istiyorum. Mübarek Ramazan ayında lütfen yardımlarınızı esirgemeyin” diye konuştu.

Aile adına Vakıflar Bankası’ndan açılan yardım hesabına isteyen vatandaşlar yardım edebiliyor.

Yardımlarınızı: TR25 0001 5001 5800 7312 9815 88 numaralı İBAN hesabına yapabilir, minik Beyazıt’a ve ailesine ‘umut’ olabilirsiniz. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.