KUMLU GÜNDEN GÜNE GÜZELLEŞİYOR

KUMLU GÜNDEN GÜNE GÜZELLEŞİYOR

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, ilçede sorunlu bölgelere neşter vurmaya devam ediyor.Başkan Deli, vatandaşlardan aldığı istek ve şikayetler ışığında ilçede sorunlu bölgelere yönelik çalışmalarıyla ilçeyi günden güne güzelleştiriyor. Kumlu’yu güzelleştirmeyi seviyoruz sloganıyla çalışmalarını sürdüren Başkan Deli, bu kapsamda ilçede  tüm sorunlu bölgelere ekipleri seferber ederek sorunu kökten çözüyor.

Kumlu Belediyesi ekipleri son olarak ilçeye bağlı Hatay Hamamı, Keli ve Akkuyu mahallelerinde sorunlu bölgelerde temizlik çalışmaları yaptı. Yapılan çalışmalarla ilgili kısa bir açıklamada bulunan Başkan Deli; “Sözün özü; Kumlu’muzu güzelleştirmeyi seviyoruz. İlçemize bağlı Hatay Hamamı, Keli ve Akkuyu Mahallelerimizde cadde ve sokaklarda bulunan moloz  ve yol kenari temizlikleri Makine ikmal ve temizlik ekiplerimizce devam etmektedir” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.