KUMLU’DA AFRİN DERESİ ISLAH EDİLİYOR

KUMLU’DA AFRİN DERESİ ISLAH EDİLİYOR

Kumlu Belediye Başkanlığı tarafından Fevzi çakmak ve Gökçeoglu mahallesi boyunca devam eden Afrin su kanalının ıslahı ve peyzaj düzenlemesi çalışmaları başlatıldı.

İlçedeki, derelerin ıslah çalışmalarına kalıcı çözümler üretmeyi amaçlayan Kumlu Belediyesi, dere alanlarını ıslah ederek peyzaj çalışmaları ile birlikte eşsiz bir alan haline dönüştürecek.,

DELİ: DÜZENLEYECEĞİMİZ ALANDA VATANDAŞLAR GÜZEL VAKİT GEÇİRECEK 

Kumlu Belediye Başkanı Sayın Mehmet Deli yaptığı açıklamada; “Yıllardır bakımsız kalmış ve hoş bir görüntüye sahip olmayan bu alanda yapılan bu düzenleme ve peyzaj çalışması ile ilçemiz estetiğine uygun bir alan oluşturmuş olacağız.

Halkın kullanım alanlarının artmasını amaçladığımız gibi bu gibi bakımsız kalmış alanların da düzenlenerek hem görüntü hem de kullanım açısında elverişli hale getirmeyi planlıyoruz. İnanıyorum ki çalışma bittiğinde çok nezih ve hoş bir ortam yaratmış olacağız. Çalışma sonrasında vatandaşlarımızın vakit geçirebileği bu alan içinde yürüyüş yolu ve ağaçlandırma calişması sonrasında halkımıza sunacağız.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.