Meşale Gazetesi

KUMLU’YA ÇOK AMAÇLI SALON MÜJDESİ

KUMLU’YA ÇOK AMAÇLI SALON MÜJDESİ

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, ilçede çok amaçlı salon ve kapalı düğün salonunun tamamlanarak hizmete girdiğini açıkladı.

Başkan Deli, uzun zamandan bu yana projeyle ilgilenerek düğünlere yetiştirilmesi için var gücüyle çalıştığı projenin tamamlanmasının ardından vatandaşlara müjdeli açıklamayı yaptı.

DELİ: VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Başkan Deli açıklamasında; “Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, “Bitirmek için aralıksız olarak son hızla çalışmalarımızı tamamlamaya çalışıyoruz. Bu akşam bu salonda dugun yapılacak demiştik. Bitirilemez denilen bir projeyi daha bitirmenin gururu ve onurunu yaşıyoruz. Biz çalışacağız, üreteceğiz, bitireceğiz ve günün sonunda hizmetimizi halkımızın hizmetine sunacağız.

Boş zamanımız ve tembellere ayıracak vaktimiz yok. Çalışkan, üreten, samimi, vatansever ve hizmeti şiar edinen personelimiz ve dava arkadaşlarımızla  yol yürümeye devam edeceğiz. Zamanı geldikçe de elemeye devam edeceğiz. Başta belediye personelim olmak üzere, amirinden müdürüne, taşeronundan işçisine emeği geçen mesai arkadaşlarıma ve çalışmalarımızı destekleyen, yardımcı olan tüm dostlarımıza  teker teker teşekkürü borç bilirim. Rabbim yeni başlayacağımız projemizi de yüzümüzün akıyla teslim etmeyi bizlere ve ilçemize nasip etsin” ifadelerini kullandı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.