KUMLU’YA HİZMETTE DURMAK YOK

KUMLU’YA HİZMETTE DURMAK YOK

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, ilçedeki hizmetlerin tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti. Başkan Deli, ilçeye bağlı Batı Ayrancı Mahallesi’nde cadde ve sokaklarda bulunan moloz, hayvan zibilleri  ve yol kenarı temizliklerinin sürdüğünü belirtti. Başkan Mehmet Deli’nin talimatlarıyla Makine ikmal ve temizlik ekiplerince devam ediyor.

ZABITA EKİPLERİNİN DENETİMİ SÜRÜYOR

Zabıta amirliğince Fırın ve kasap denetimleri devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Deli’nin direktifleri doğrultusunda işyerlerinin denetimlerini aralıksız sürdürerek, gıda üretimi yapan iş yerlerinin hijyen kurallarına uyup uymadığını, işletmenin üretim izninin olup olmadığına ve ürünlerin saklanma koşullarına uygunluğunu denetleyerek, gerektiği takdirde kanuni işlemleri gerçekleştiriliyor. Yapılan denetimlerle ilgili açıklamada; “Amacımız, vatandaşlarımızın sağlıklı gıdalar tüketmesini sağlamak. Belediye Zabıta ekiplerimiz, Kumlu ilçe Tarım denetim ekipleri ve sağlık ekipleri ile birlikte  ortaklaşa yürütülen denetimde, çalışanların kılık kıyafetinden, mekân temizliği ve üretim araçlarının temizliğini inceleyerek, fırınlarda ve kasaplarda titiz bir çalışma gerçekleştirdiler” denildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.