Meşale Gazetesi

KURBAN BAYRAMI, PAYLAŞMAYI, KARDEŞLİĞİ, DAYANIŞMAYI ANLATIR

KURBAN BAYRAMI, PAYLAŞMAYI, KARDEŞLİĞİ, DAYANIŞMAYI ANLATIR

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı Hikmet Çinçin, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramların insanlar arasındaki dayanışma ve kardeşlik duygularını büyütmeye vesile olacağını belirterek, “Kurban Bayramı, paylaşmayı, kardeşliği, dayanışmayı anlatır. Özünde sevgi ve huzur vardır. Bizim de en büyük zenginliğimiz sevgidir” dedi.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı Hikmet Çinçin, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Bayramların sevgi, kardeşlik ve paylaşmanın ön plana çıktığı çok özel günler olduğunu söyleyen Başkan Çinçin, “Bir kez daha mübarek Kurban Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Bayramlaşmak barışmaktır, bayramlaşmak kucaklaşmaktır, bayramlaşmak yardımlaşmaktır. Bayramlar, sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı günlerdir. Bayram, paylaştıkça anlam kazanır. Çünkü bayramlar bunun için vardır” dedi.

Kurban Bayramı’nın ve bayramdan sonra gelecek günlerin bütün insanlık için hayırlar ve bereketler getirmesini temenni eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, mesajında şunları söyledi:

“İnsanların en hayırlısı, insana faydalı olandır’ anlayışını şiar edinmiş bir toplumun mensupları olarak, yardımlaşma ve dayanışmanın getirdiği güzelliğin ve güç birliğinin daima farkında olmak zorundayız. Toplumları güçlü kılan, fertlerini bir arada tutan bağların sağlamlığıdır. Bu bağları sağlam kılan da şüphesiz insanların birbirine karşı hoşgörü içerisinde olması, kederde ve sevinçte paylaşımcı olması, birbirini sevmekten asla vazgeçmemesidir. Kurban Bayramı, paylaşmayı, kardeşliği, dayanışmayı anlatır. Özünde sevgi ve huzur vardır. Bizim de en büyük zenginliğimiz sevgidir. Bu duygu ve düşüncelerle, Hatay iş dünyası adına, milletimizin ve bütün İslam âleminin Kurban Bayramını kutlar; birlik ve beraberlik içerisinde, barış ve sevgi dolu nice bayramlara ulaşmayı dilerim. Haber : Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.