KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın sevinç ve mutluluk içerisindeyiz.

Bir süredir mücadele içerisinde olduğumuz koronavirüs dolayısı ile ertelediğimiz bayram sevinç ve mutluluğunu kontrolü elden bırakmadan tekrar birlikte çoğaltarak yediden yetmişe herkese ulaştırmak, değerlerine bağlı halkımızın en önemli meziyetlerindendir.

Ruh dünyamızı zenginleştirerek bizleri arındıran, dayanışma ruhunun, kardeşliğin, fedakârlığın zirveye ulaştığı müstesna günleri, bayram günleriyle sınırlı tutmamalı, hayatımızın her anına yayarak hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde kendisini hissettirmesi için çaba sarf etmeliyiz.

Yüzyıllardır sevgi, barış ve huzur iklimini yaşatan, birlik ve beraberliğini hoşgörü ikliminde devam ettiren, saygıdeğer Hataylı hemşehrilerimin Kurban Bayramlarını kutluyor, sevdikleri ile nice bayramlara sağlık içerisinde erişmeleri temennisiyle sevgi ve saygılar sunuyorum. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.