Meşale Gazetesi

KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZDEN ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ

KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZDEN ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Yeşildal ve beraberindeki heyet bu hafta İskenderun, Dörtyol ve Samandağ ilçesinde temaslarda bulundu.

Başkan Yeşildal’a İskenderun ziyaretlerinde İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Alkaya, Kadın Kolları İl Başkanı Zehra Eren, Dörtyol ziyaretlerinde Milletvekilimiz Hacı Bayram Türkoğlu ve Samandağ programlarında ise Milletvekilimiz Hüseyin Yayman ile İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

İlçe teşkilatları ile bir araya gelen Başkan Yeşildal: “Kutlu yürüyüşümüzden asla taviz vermeyeceğiz. Büyük ve Güçlü Türkiye’mizin daha çok kalkınmasına ve güçlenmesine engel olmaya çalışanlar hayal kırıklığına uğrayacaklar, Milletimizle birlikte çıktığımız bu kutlu yolculuğu menziline ulaştırana kadar durmayacağız. Bu Kutlu yürüyüşü hep Birlikte Başaracağız, bu hedeflere ulaşana kadar yorulmadan mücadeleye, çalışmaya, sahada olmaya devam edeceğiz. Ellerini ovuşturarak Türkiye’nin sıkıntıya düşmesini, diz çökmesini, pes etmesini bekleyenleri bugüne kadar sevindirmedik, sevindirmeyeceğiz. Teşkilatımızın tüm unsurları ile Sandık Başkanı, Mahalle Başkanı, İlçe Başkanı, Kadın ve Gençlik Kolları, Belediye Başkanları, Milletvekilleri, İl Başkanı ve tüm teşkilatımız ile biliyoruz ki Aşk ile koşan yorulmaz. Onun için aşkla koşacağız. Durmak yok, yola devam diyeceğiz” dedi.

Başkan Yeşildal, teşkilatlara yönelik yaptığı konuşmada Hatay ve Ülke gündemi değerlendirdi.

Vatandaşlar ve Teşkilat Mensupları ile sohbet eden Yeşildal, sorunları ve önerileri dinleyerek not aldı.

YEŞİLDAL, MHP TEŞKİLATLARINI DA ZİYARET ETTİ

Dörtyol ve Samandağ ilçelerinde Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) teşkilatlarını da ziyaret eden Yeşildal, burada yaptığı konuşmada ise; “Ülkemizi önce 2023 hedeflerine, ardından da 2053 vizyonuna Cumhur İttifakı’yla kavuşturacağız. Allah birliğimizi daim etsin” diye konuştu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.