LAMİNE DİACK SÜPER LİG’E DÖNÜYOR

LAMİNE DİACK SÜPER LİG’E DÖNÜYOR

Ankaragücü’nün eski futbolcusu Lamine Diack’ı Hatayspor’un satın alma opsiyonu ile kiralamak istediği ifade edildi.

Hatayspor ile Nantes kulübü arasındaki görüşmelerin son aşamaya geldiği öğrenildi. Lamine Dicak, 2022-2023 sezonunda Ankaragücü’nde forma giymiş, daha sonra da Lig 1 ekiplerinden Nantes’a satılmıştı. 2022-2023 sezonunda Ankaragücü’nde forma giyen 23 yaşındaki Senagalli defansif orta saha Lamine Diack 32 maçta 3 gol attı. Ankaragücü’nden Nantes’e transfer olan Lamine Diack sadece 1 maçta forma giyebildi. ABD’nin MLS ekibi Colorado Rapids’a kiralanan Lamine Diack burada da 4 maçta sahada yer aldı.

TUZLASPOR’DA FORMA GİYDİ

REKLAM ALANI

Türkiye kariyerine Tuzlaspor ile başlayan Lamine Diack daha sonra Fenerbahçe’ye transfer oldu. Ancak burada forma giymeden Ankaragücü’ne satıldı.

ADI BİR DÖNEM SKANDALLARLA ANILMIŞTI

MKE Ankaragücü, Lamine Diack transferiyle ilgili Tuzlaspor’un yaptığı hülle transfer iddiası üzerine bir açıklama yayımladı. Başkent ekibi, “Diack KDV hariç 350 bin Euro’ya Fenerbahçe’den transfer oldu ve sözleşmeden doğan yükümlülüklerin tamamı kulübümüz tarafından yerine getirilmiştir” denildi.

“FENERBAHÇE İLE ANLAŞMADA YÜKÜMLÜLÜK YOK”

MKE Ankaragücü “zorunlu açıklamalarımız” başlığıyla yayımladığı bildiride, “Profesyonel Futbolcumuz Lamine Diack, 25.07.2022 tarihinde Fenerbahçe Futbol A.Ş. kulübü ile yapılan anlaşma gereği KDV Hariç 350.000 Euro karşılığında kulübümüze transfer olmuştur. Fenerbahçe ile yapılan anlaşmada belirtilmiş olan bonservis bedeli haricinde futbolcunun sonraki satışından pay gibi şarta bağlı yükümlülük içeren herhangi bir madde bulunmamaktadır. İlgili sözleşmeden doğan yükümlülüklerin tamamı kulübümüz tarafından yerine getirilmişti” denildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.