LİDER PATRONLARDAN HASİAD’A ZİYARET

LİDER PATRONLARDAN HASİAD’A ZİYARET

Hatay’da üyelerin şehirler arasında işbirliği ve ortaklıklarını geliştirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Murat Hayzaran, Lider Patronlar Birliği’ni ağırladı.

HASİAD evinde gerçekleşen programda Lider Patronlar Birliği Başkanı Mustafa Karademir ve Birlik Üyelerini HASİAD Başkanı Av. Murat Hayzaran karşıladı. Hayzaran, birliğin Hatay programları kapsamında Antakya Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Kara ile birlikte derneği ziyaret eden Lider Patronlar Birliği’ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

İŞ İNSANLARI ARASINDA WHATSAPP GRUBU KURULDU

Hayzaran, programda derneğin işleyişinden bahsetti. Hayzaran, Network sisteminde bir whattsapp grubu kurduklarını ve Çarşamba günleri sabah 05:30 ile 09:00 arasında biraraya gelip toplantı yaptıklarını anlattı. Toplantıda iş insanları kendilerini tanıtarak, yaptıkları işleri anlattılar. Toplantı sonunda 2 tarafın üyeleri karşılıklı kendilerini tanıtan kartvizitlerini vererek istişare halinde kalacaklarını belirttiler. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.