LİSE ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ

LİSE ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ

Altınözü Zeytin Dalı Anadolu Lisesi öğrencileri  Altınözü Belediye Başkanı  Rıfat Sarı’yı makamında ziyaret etti. Altınözü Zeytin Dalı Anadolu Lisesi öğrencileri Altınözü Belediyesini ziyaret ettiler. Altınözü Beldiye Başkanı Rıfat Sarı sosyal medya üzerinden bizlere ulaşarak ziyaretimize gelmek isteyen Altınözü Zeytin Dalı Anadolu Lisenin birbirinden değerli öğrencilerini misafir ettik. Öğrencilerin en güzel şartlarda eğitimlerini devam etmeleri için öncelikle ilçemizde eğitim veren okulların fiziki şartlarını daha modern hale gelmesi için çalışmalar başlattık dedi.
DAHA FAZLA EMEK VE ÇABA SARF EDEREK BAŞARI ORANININ ARTACAĞINA İNANIYORUM
Eğitim kalitesinin daha da yükselmesi için her türlü çabayı göstermek ve desteklerimizi sağlamak için elimizden gelenini yapacağız diyen Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı açıklamalarına şu ifadeler ile devam etti’’ İlçemizdeki mevcut eğitim seviyesinin yükseltilmesi adına birçok proje hayata geçirildi. Daha fazla emek ve çaba sarf ederek başarı oranının artacağına inanıyorum. Altınözü eğitim alanında örnek alınacak bir ilçe konumuna gelmesinde emeği olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, tüm okul müdürleri, idareciler ve öğretmenlerine özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. İlçemizde eğitim alanındaki başarıların artarak devam edeceğine inanıyorum ve tüm öğretmen arkadaşlarımın ve öğrencilerimizin yanındayım”dedi. Daha sonra Başkan Sarı, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür ederek derslerinde başarılar diledi. Altınözü Zeytin Dalı Anadolu Lisesi öğrencileri yoğun programlarına rağmen öğrenciler için vakit ayırdığından dolayı   Başkan Sarı’ya teşekkür ettiler. Haber Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.