LİSELİ GENÇ YAŞTA KALBİNE YENİLDİ

LİSELİ GENÇ YAŞTA KALBİNE YENİLDİ

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 17 yaşındaki lise öğrencisi Derya Karadağ, kronik kalp rahatsızlığından dolayı genç yaşta hayatını kaybederek tüm sevenlerini derinden üzdü. İskenderun’a bağlı Azganlık Mahallesinde kronik kalp rahatsızlığı bulunan İbni Sina Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Derya Karadağ tedavisi için Adana’daki Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine sevk edilmişti. 27 Ekim Çarşamba günü kalp ameliyatı olması planlanan Derya Karadağ, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Derya’nın cenazesi hastane morgundan alınarak Azganlık Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi.

ARTIK CENNETTE BİR ÇİÇEK!

İskenderun Kaymakamı İskender yönden, İbni Sina Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi merhume Derya Karadağ’ın ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi. Taziye ziyaretinde bulunarak merhume Derya’nın kederli ailesinin acısına ortak olan Kaymakam Yönden, merhumenin yaşadığı tüm sağlık sorunlarına rağmen yaşama dört elle tutunan azimli bir kız olduğunun altını çizerek “Maalesef ki kronik kalp rahatsızlığından dolayı vefat ettiğini derin bir teessürle öğrendik. Artık cennette bir çiçek olan Derya Karadağ kızımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz eder, kederli ailesi başta olmak üzere, bütün sınıf arkadaşları, öğretmenleri ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.