Meşale Gazetesi

LÖSEV TEMSİLCİLERİ İSTE’Yİ ZİYARET ETTİ

LÖSEV TEMSİLCİLERİ İSTE’Yİ ZİYARET ETTİ

LÖSEV Adana Temsilcileri İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meltem Eken’i makamında ziyaret ederek LÖSEV Vakfı çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Her yıl 2- 8 Kasım tarihleri arasında lösemi hastalığı hakkında farkındalık kazandırmak için Lösemili Çocuklar Haftası olarak tanımlanan günler için Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tüm yurtta çalışmalara başladı. Çalışmaları kapsamında İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meltem Eken’i ziyaret eden LÖSEV Adana Temsilcileri bu yıl “Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım” mesajı ile farkındalık yaratma hedefleri hakkında bilgi verdi. 8 Kasım 1998’de kurulmasının ardından, kuruluş gününü takip eden 2-8 Kasım’ı da Lösemili Çocuklar Haftası olarak lösemili çocuklar ve ailelerine armağan eden Dr. Üstün Ezer’in başlattığı sivil toplum hareketi bugün pek çok lösemi hastasının umudu olmaya devam ediyor.

LÖSEV Temsilcileri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eken’e bu yıl “tüm hafta boyunca umudun rengi turuncu maske takarak, bunu sosyal medyada paylaşarak; LÖSEV projelerine katılarak; LÖSEV’e ayni ve nakdi yardım yaparak farkındalık çalışmalarına katkı sunulabileceğini” aktardı. Ziyaretin ardından bir açıklama yapan İSTE Rektör Yardımcısı Eken, “Sosyal sorumluluk kampanyalarına destek vermek hem bireysel hem de kurumsal sorumluluğumuzdur. LÖSEV’e destek olmak, yanlarında durmak ve birlikte güzel işler yapmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. Ziyaret hatıra fotoğrafının çekimi ile sona erdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.