LÜTFÜ BEY, AYAK OYUNLARIN NE ZAMAN BİTECEK?

LÜTFÜ BEY, AYAK OYUNLARIN NE ZAMAN BİTECEK?

Hatay, geçtiğimiz aylarda HATSU skandalıyla sallandı. Uzun dönem HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın yanında yer alan ve HATSU Genel Müdürlüğü görevinde bulunan Mehmet Çaparali, görevden alındı ve yerine FETÖ Operasyonu ile bir süre hapis yatan Ağrı doğumlu Muhammed İkbal Polat getirildi. HBB Ulaştırma Dairesi’nin başında iken FETÖ Operasyonu ile hapis yatan Polat, ardından HATSU’da Çaparali’nin yardımcılığı görevine getirildi. Türlü ayak oyunları döndüğü konuşulan HATSU’da Lütfü Savaş ile birlikte Polat’ın, Çaparali’nin gönderilmesinde yaptıkları konuşulan türlü dalavere, Polat’ın HATSU Genel Müdürlüğü’ne getirilmesiyle sonlandı.

VEFA ANLAYIŞIN BU MU?

Her platformda okuldan yakın arkadaşı olduğunu söylediği ve birlikte yol yürüdüğü Çaparali’nin bu şekilde görevden apar topar alınarak yerine ismi FETÖ ile anılan ve Hatay ile alakasız bir ismin getirilmesi kamuoyunda tepki topladı. Konuyla ilgili gazetemize konuşan kimi vatandaşlar, “Lütfü beyin vefa anlayışı bumuymuş? Biz Hatay’a hizmet eden bir kişinin bu şekilde görevden alınmasını uygun görmüyoruz” ifadelerini kullandılar.

AK PARTİ’DEYKEN CHP’YE, CHP’DEYKEN DEVA’YA MI?

Hatay Büyük’KÖY’ Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile ilgili söylentiler bununla da bitmiyor. Bilindiği üzere AK Parti’den Antakya Belediye Başkanı seçilmesinin ardından CHP’ye göz kırpan, ardından da CHP’den HBB Başkanı seçilen Savaş’ın yeni kurulan DEVA Partisi ile irtibatta olduğu da konuşuluyor. DEVA Partisi İl Yöneticilerine maddi destekte bulunduğu söylentileri kulaktan kulağa dolaşan Savaş’ın CHP kanadında tepkileri çektiği de konuşuluyor. Özellikle CHP’nin Hatay’daki kaleleri denilen Defne-Samandağ-Arsuz ilçelerinde yatırımlarda kesintiye gidilmesi, Defneli vatandaşların yoğun tepkilerine yol açıyor.

DEFNE’DEKİ ÇALIŞMA ERKEN SEÇİM HAZIRLIĞI MI?

Konuyla ilgili gazetemize konuşan vatandaşlar, Savaş’ın Defne’de yaptığı temasların erken seçim hazırlığı mı olduğunu merak ettiklerini belirttiler. Defneli vatandaşların en büyük isteklerinden biri olan arıtma tesisinin yapılmaması ve vatandaşların koku ile sineğe boğulmasından dolayı tepkili oldukları HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın Defne’de erken seçime yönelik tansiyon ölçme amaçlı temaslarda bulunduğu söylentileri giderek artarken, gazetemize açıklamalarda bulunan kanaat önderleri, Defneli vatandaşların bu tür oyunlara gelmeyeceği de ifade ettiler. Lütfü Savaş’ın bu ayak oyunlarını bir an önce son vermesini isteyen kanaat önderleri, Savaş’ın tüm gücünü Hatay’a hizmet etmeye ayırmasını, kendisine verilen bu şansı iyi kullanması gerektiğini ifade ettiler.

Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.