LÜTFÜ BEY! SÖZÜNÜN ERİ DEĞİLMİŞSİN

LÜTFÜ BEY! SÖZÜNÜN ERİ DEĞİLMİŞSİN

Hatay BüyükKÖY Belediye Başkanı Lütfü Savaş, seçim döneminde yaptığı HADO proje duyurusunu geçtiğimiz günlerde yeniledi. Vatandaşların duygularını sömürerek siyaset yaptığı dilden dile dolaşan Lütfü Savaş’ın, Hatay’ı köy görünümünden kurtaramadan HADO, EXPO gibi uçuk projelere el atması vatandaşlar tarafından garip karşılanıyor. Defalarca halkın karşısına farklı tarihlerle çıkan ve her seferinde son verdiği tarihi ötelemekten başka bir cümle kuramayan Savaş’a yönelik yapılan değerlendirmelerde, “Lütfü bey, sen sözünün eri değilmişsin” türü söylemler öne çıkıyor.

HADO NE ZAMAN BAŞLAYACAK? HALKI DOĞRU BİLGİLENDİRİN

HADO projesi ile ilgili defalarca farklı tarihler ve mevsimler söyleyen Savaş’tan doğru bir söz duymak isteyen vatandaşlar yaptıkları açıklamalarda, “Biz artık çıkmaz ayın son Çarşamba’sına çıkan günler, ucu açık vaatler dinlemek istemiyoruz. Seçim döneminde Hatay’ı mega kent yapacağız diyenler, 1 metre asfaltı bizden esirgerken, şimdi HADO, EXPO gibi büyük projelerden bahsediyorlar. Aldıkları gemileri limanlarda çürümeye terk edenler, bahane olarak bana iş yaptırmadılar diyorlar. Doğru düzgün iş istediklerinde iktidar milletvekilleri, belediye başkanları ve meclis üyeleri sonuna kadar Savaş’a destek oldular. Ancak Hatay’ın zararına ve olmayacak işlere kalkışıldığında destek vermezler. Siz buna rağmen Hatay halkının paralarıyla boş yere gemi alırsanız, bu gemiler de limanda çürür. Hatay halkının paraları gibi sizin itibarınız da çöpe gider. Biz artık halk olarak neyin yalan, neyin doğru olduğunu biliyoruz. Kim doğru söyler, kim yalan söyler bunun farkındayız. Bize doğru tarih verin. Aksi halde hiç utanmadan halkın karşısına çıkmayın. Lütfü bey, sözünün eri değilmişsin” ifadelerini kullandılar.

SAVAŞ, YENİ BİR TARİH VERMEDİ

Lütfü Savaş, daha önce 2020 yılının Haziran ayında HADO seferlerinin başlayacağını duyurmuştu. Savaş, son olarak da henüz HADO’nun gümrük binasının yapıldığını söyledi. 28 Haziran 2019’da inşaat çalışmalarının 3 ayda bitirileceğini söyleyen Savaş’ın aradan geçen 1,5 yılın ardından gümrük binasının bitişi ve HADO seferlerinin başlamasıyla ilgili yeni bir tarih vermemesi ise dikkatlerden kaçmadı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.