LÜTFÜ KAŞIKÇI FENOMEN TAHA İLE MUTFAKTA

LÜTFÜ KAŞIKÇI FENOMEN TAHA İLE MUTFAKTA

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Ramazan Bayramı’nın son gününde Hatay’ın Yayladağı ilçesine bağlı Güveççi Mahallesi’nde yaşayan ve maddi imkansızlıklara rağmen çektiği yemek videolarıyla sosyal medyada fenomen olan 17 yaşındaki Taha Duymaz’ı ziyaret etti.

Genç yetenek ile beraber mutfağa giren Kaşıkçı, “Yayladağı’nda Güveççi adında doğa harikası bir köyümüz var. Gelmeyenler varsa bence büyük bir doğa harikasını kaçırmışlar. Güveççi’de Taha isminde çok kıymetli bir kardeşimiz var.  Taha bu mütevazı mutfağında Antakya yöresine uygun yemekler yaparak sosyal medyada paylaşıyor, tanıtımını yapıyor. Taha’nın instagramda tam 1 milyon takipçisi var. Bizim bir görevimizde Hatay’ın tanıtımını yapmak. Biz de Taha’yı bulduk, kendisinde rica ettik. Bugün Taha’yla beraber, yeşil mercimekli bulgur pilavı ve tatlı olarak olmazsa olmaz künefe yapacağız. Taha bana görev verecek, bende burada mütevazı bir şekilde Taha’nın verdiği görevleri yerine getirmeye çalışacağım” dedi.

Kaşıkçı’nın sorusu üzerine bu işe nasıl başladığını anlatan Taha, “Ben büyüdükçe içimdeki yemek yapma isteği de büyüdü. Sosyal medyada paylaştığım yemek videoları büyük ilgi gördü” dedi.

Duymaz,” Hedefim aşçı olmak. Bu işi devam ettirmek istiyorum” dedi. Vekil Kaşıkçı da Taha için, ticaret ve sanayi odası başkanlarına, belediye başkanlarına seslenerek, işini severek yapan Taha’ya destek çağrısında bulundu.

Duymaz, ailesi vekil Kaşıkçı’ya Ramazan Bayramının son gününde gerçekleştirdiği bu anlamlı ziyaret ve verdiği destekten ötürü teşekkür etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.