Lütfü Savaş, CHP Teşkilatına Aba Altından Sopa mı Gösterdi?

Lütfü Savaş, CHP Teşkilatına Aba Altından Sopa mı Gösterdi?

Lütfü Savaş, CHP Teşkilatına Aba Altından Sopa mı Gösterdi?

Yerel seçimlere az bir zaman kala CHP teşkilatının yeteri kadar çalışmadığını ve kendisinin yalnız bırakıldığını, istenmeyen bir başkan olduğunu, CHP Teşkilatının hiçbir zaman kendisini kabul etmediği iddia edilen HBB’li Lütfü Savaş,teşkilatı sokağa inmemekle suçladığı söyleniliyor.
Aradan geçen 5 yılda geride bıraktığı bozuk yollar, HATSU problemleri, altyapı çalışmalarının yetersizliği gibi birçok sorunla Hatay halkını baş başa bırakan Lütfü Savaş,teşkilatına adeta aba altından sopa mı gösterdi. Büyükşehir Belediyesinde görev yaptığı 5 yıl içinde yarım bıraktığı birçok projeyi tamamlama vadiyle 2019 seçimlerine sözde hazırlanan HBB’nin sonradan olma CHP’li Başkanı Lütfü Savaş, yerel seçimlerde tek başına çalıştığını söyleyerek CHP teşkilatından şikâyetçi olduğu ifade ediliyor. Yerel seçimlere az bir zaman kaldığını ifade eden HBB’nin CHP’li Başkanı Lütfü Savaş “Sürekli olarak vatandaşlarla iç içeyim. Seçim öncesinde çalışmam şahsım adına iyi gidiyor ama partimizin biraz daha aktif olması lazım. Şansın kapıya gelmesini beklemekten çok şansa doğru koşmamız lazım.
Seçime neredeyse 80 günümüz kaldı. Bizim her kademedeki arkadaşlarımızın hazır olup, saha da olması gerekiyor.” şeklinde konuşarak teşkilatı yerel seçimlere çalışmamakla suçladı.
HATAY CHP’DE ÇATLAK MI VAR?
Hatay halkına verdiği birçok sözü yerine getirmeyen ve
ortaya koyduğu vaatleri yerine getirmekten çok
suçlayıcı bir dille rakiplerini küçümseyerek, egosu tavan yapan,koltuk sevdalısı olan ve 31 Mart seçimlerine kesin zafer gözüyle bakan HBB’nin CHP’li Başkanı Lütfü Savaş,seçimlere tek başına hazırlandığını ifade ederek, sözde zaferi kendi adına kazanacağının mesajını veriyor.
31 Mart Seçimlerini CHP’nin değil, kendisinin kazanabileceği iddia eden Savaş kibirli söylemleriyle CHP’li seçmeni de dışladığı iddia ediliyor. 15 ilçe de yarım bıraktığı birçok projeyle vatandaşları tek başına ziyaret ettiğini söyleyerek CHP İl teşkilatından bağımsız hareket eden Lüftü Savaş’a vatandaşlar “Hatay CHP’de Çatlak mı var?”
sorusunu soruyor. Vatandaş ise Hatay’ın bozuk yolları, altyapı sorunu, su sorunu, çevre kirliliği, Asi Nehri’nin kirliliği, uzun çarşı’nın her yağmurda sular altında kalışının hesabını
31 Mart akşamında Savaş’ı oturduğu koltuktan indirerek
cevap vermeye hazırlanıyor. HABER:M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.