LÜTFÜ SAVAŞ’A ’’ŞAKA’’ GİBİ GÖREV…

LÜTFÜ SAVAŞ’A ’’ŞAKA’’ GİBİ GÖREV…

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) temsilciliğinin çalışmalarına destek olmak üzere Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı görevlendirdi. Kılıçdaroğlu, Savaş’tan “Milli Bayramlar ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ile Türkiye arasında yürütülen siyasi, sosyal ve kültürel çalışmalara, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olarak” destek olmasını istedi. Başkan Savaş yaptığı değerlendirmede, kendisine verilen bu görevin 3 beden büyük olduğunu anlamamış olacak ki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun verdiği görevden mutluluk ve onur duyduğunu ifade etti.

HATAY’IN SORUNLARI BİTTİ Mİ?

Söz konusu görevlendirmenin Hatay kamuoyuna yansıması üzerine olayı şaka gibi algıladıklarını belirten vatandaşlar “ HBB Başkanı Lütfü Savaş, sanki Hatay’ın sorunlarını çözdü de şimdi kendisine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde koordinatörlük görevi veriliyor. Hatay’da 12 yıldır belediye başkanlığı yapan  Lütfü Savaş,  Hatay’a ne verdi ki şimdi kendisine böyle bir görev veriliyor. Bu görevlendirme hem Hatay halkıyla hem de  KKTC  de yaşayan Türklerle dalga geçmekten başka bir anlam ifade etmiyor .CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bizce  Lütfü Savaş’a Hatay’ı köy görüntüsünden kurtarma görevi versin. Hatay’ın köstebek yuvasını andıran yollarını yapma görevi versin ,Hatay’da bir çok mahallede içme suyu dahi bulunmuyor. Bu hizmetleri yapma görevi versin. Hayali olan projelerini gerçekleştirsin ve en önemlisi de iş bilmezliğini kabul etsin” dediler. 

Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.