MAHALLE HALKINA HİZMET GURURU

MAHALLE HALKINA HİZMET GURURU

Antakyalı Doktor, doğduğu mahalleye atandı

Antakya-Küçükdalyan Mahallesi doğumlu Dr. Merve Fırıncıoğulları, uzun süren eğitim yolculuğu sonrası, Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra birkaç kurumda görev aldı ve nihayetinde de son atama yeri, doğduğu mahallesi oldu.

Biraz tesadüf, biraz da kendi isteğiyle, doğduğu Küçükdalyan Mahallesi’nin Sağlık Ocağına Aile Hekimi olarak atanan Dr. Merve Fırıncıoğulları ile babası çok gururlu.

Baba, Dr. kızı ile ilgili duygularını şöyle aktardı:“Kızım Dr. Merve Fırıncıoğulları, bugün itibariyle, Küçükdalyan Selim Nevzat Şahin Sağlık Ocağı’nda hekimlik görevine başlamıştır. Altınözü Devlet Hastanesi, Bilbao Hastanesi (İspanya), Hatay Havalimanı, Suriye sınırı ve 112 Acil Komuta Kontrol Merkezi’ndeki görevinden sonra, doğduğu mahalleye hizmet etme kararından dolayı kutluyor ve gurur duruyorum.Küçükdalyan halkına hak ettiği hizmeti en iyi şekilde sunacağından eminim. Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı bir birey olarak, başucunda yazan söze dikkatinizi çekmek istiyorum… Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.