MALİ MÜŞAVİRLERDEN ÇİNÇİN’E ZİYARET

MALİ MÜŞAVİRLERDEN ÇİNÇİN’E ZİYARET

Hatay Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Jale Marufoğlu, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Marufoğlu Hatay’da mücbir sebep uygulamasının 31 Ağustos’ta sona erdirilemeyeceğini ve bu soruna sessiz kalmayacaklarını söyledi. Marufoğlu, yönetimiyle birlikte meslek örgütlerini ziyaret etmeye başladı. Daha önce Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay’ı ziyaret eden Hatay Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Jale Marufoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Hatay’da mücbir sebep uygulamasının 31 Ağustos’ta sona erdirilmemesi gerektiğini savundu. Hatay serbest Muhasebeci ve Müşavirler Odası Başkanı Jale Marufoğlu, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte ATSO Başkanı Çinçin’e yaptığı destek ziyaretinde, “Hiç bir şeyin normalleşmediği bölgemizde,  esnaftan ve işyeri sahiplerinden ötelenmiş vergi ve sosyal güvenlik borçlarının ödenmesini beklemek, beyan ve bildirimlerin bu sürede verilmesini istemek asla kabul edilemez” dedi.

MARUFOĞLU YETKİLİLERE ÇAĞRI YAPTI

REKLAM ALANI

Türkiye’nin içine girdiği ekonomik kriz deprem bölgesini ve depremde en fala yıkımın yaşandığı Hatay’ı her yerden daha fazla sarstığına dikkat çeken Başkan Jale Marufoğlu şunları dile getirdi: “Barınma sorunu ile iç içe geçen mülkiyet ve şehrin doğal yapısının korunması telaşındaki yüzbinlerce hemşerimizin, esnafımızın ve işverenlerimizin yepyeni vergilere değil, pozitif ayrımcılığı içeren ekonomik tedbirlere, muhasebeci ve mali müşavirler olarak bizlerin de belirsizliklerin ortadan kalktığı bir işleyişe ihtiyacı var. Hatay Mali Müşavirler odası olarak; deprem sebebi ile meslek mensuplarını, şehrin esnaf ve işverenlerini bekleyen sorunlar hakkında kapsamlı bir rapor hazırlayarak kamuoyu ile paylaştık. Merkezi hükümeti, idareyi harekete geçirmek ve çalışma yaşamını bekleyen sorunlar hakkında kamuoyu oluşturmak için hazırladığımız eylem planını adım adım yaşama geçiriyoruz. Bu dönemde paydaş kurum ve kuruluşları, ilgili odaları, dernekleri, yeni seçilen Belediye başkanlarımızı ve ilimizin her partiden bütün milletvekillerini bilgilendirmek ve sorumluluk almalarını sağlamak üzere ziyaretlerimizi 3 Temmuz günü Samandağ’dan başlatmış bulunuyoruz. Devamında büyükşehir ve bütün ilçe belediye başkanları, ilçe yöneticileri ve TBMM’deki tüm partilerin yetkilileri ve il milletvekillerimize ulaşmak ve onlarla birlikte TBMM’de açıklama yapmak üzere adımlarımızı hızlandırıyoruz. “

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ”

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ise, Hatay’da mücbir sebep uygulamasının 31 Ağustos’ta sona erdirilmemesi konusunda üzerlerine düşeni yapacaklarını belirtirken, Hatay Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Jale Marufoğlu ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.