MASAL NAFİLE TÜRKİYE 2.Sİ OLDU

MASAL NAFİLE TÜRKİYE 2.Sİ OLDU

Ankara’da faaliyeti süren Mat Bilim Eğitim Kurumları kurucusu ve sahibi Antakyalı İlker İhsan Nafile ve Rabia Türker Nafile’nin kızları Masal Nafile Türkiye ikincisi oldu.

Daha önce Adapazarı’nın kurtuluşunun 100. Yılı Eskrim Türkiye Şampiyonasında Masal Nafile bronz madalya almıştı. Flöre ve Kılıç Açık turnuvaları 16 – 19 Kasım 2021 tarihleri arasında Kocaeli’de gerçekleştirilen ‘U10-U12-U14 Flöre ve Kılıç Açık Turnuva’nın son gününde U10 Kızlar grubunda Türkiye üçüncüsü olmuştu. Başarılarına yenisini ekleyerek; 4 Şubat 2022 tarihinde Antalya Manavgat’ta gerçekleştirilen U10 Kızlar Kılıç’ta madalyalar sahibi buldu. Antakyalı Masal Nafile Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

U10-12-14 Kılıç Açık Turnuva’da U10 Kızlar Kılıç’ta dereceye giren sporcular; Olympia Eskrim SK sporcuları Didem Güner altın, Masal Nafile gümüş, Duru Kavzan (Belestra Eskrim SK) ve Suzan Salman (Ankara GHSK) 3.olarak bronz madalya kazandı.Başarılı sporcular madalyalarını, Müsabaka Gözlemcisi Uluslararası Hakem Abdussamet Arslan’ın elinden aldı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.