“MATCH” MİMARLIK WORKSHOP GÖRKEMLİ TÖRENLE AÇILDI

“MATCH” MİMARLIK WORKSHOP GÖRKEMLİ TÖRENLE AÇILDI

Genç mimarlar Seren Değirmenci ve Tuğçe Yetişen’in sahipliğini yaptığı Match Mimarlık workshop ofisi düzenlenen görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi. Antakya General Şükrü Kanatlı Mahallesi’nde düzenlenen açılış törenine AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay Barosu Başkanı Av. Cihat Açıkalın, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, AK Parti geçmiş dönem İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, 24. Dönem CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Rezzuk Ayoğlu, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Bayındır Memur-Sen İl Başkanı Hüseyin Tutar, Yetişen ve Değirmenci ailelerinden çok sayıda seçkin davetli ve basın mensupları katıldı.

YEŞİLDAL: İKİ GENÇ MİMARA HAYIRLI OLSUN

Kurdele kesim töreninde konuşan AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal; “Match Mimarlık workshop işletmesi yeni nesil mimarlık yapılması için hizmete giriyor. Biliyoruz ki Antakya’mızda, Hatay’ımızda mimari anlamda yapılacak çok iş var. Bu minvalde işletmemizin iki genç mimarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

YILMAZ: İŞLETME KENTİMİZE HAYIRLI OLSUN

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz da; “Seren Değirmenci ve Tuğçe Yetişen kızlarımız işyerlerini açarak iş hayatına atıldılar. İki genç mimarımıza çalışmalarında kolaylıklar, bol kazançlar diliyor, işletmenin kentimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

ÇİNÇİN: GENÇ MİMARLARI KUTLUYORUM

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin de; “İki genç mimarı medeni cesaretlerinden dolayı kutluyorum. İşletmenin hayırlara vesile olmasını ve iki mimarımıza da bol kazançlar diliyor, iki mimarımızı kutluyorum” ifadelerine yer verdi. Konuşmaların ardından işletme kurdele kesimiyle hizmete girdi. Açılış töreninin ardından iki genç mimar işletmenin bölümlerini katılımcılara tanıttı. Program davetliler onuruna düzenlenen kokteyl ile sona erdi.

SEREN DEĞİRMENCİ: HERKESİ İŞYERİMİZE BEKLİYORUZ

Match Mimarlık workshop ofisi ortaklarından Seren Değirmenci, açılış töreninin ardından hizmetlerle ilgili yaptığı açıklamada; “Match Mimarlık olarak bugün açılışımızı gerçekleştirdik. Mimarlık eğitiminde edindiğimiz yaratıcı düşünme becerimizi workshoplarla birleştirme hayalimizi bu işletme ile hayata geçirdik. İç dekorasyonda kullandığımız dekorları burada birlikte üreteceğiz. Yağlı boya, akrilik boya, makrome gibi günlük ve aylık workshopları yaratacağımız keyifli bir ortam yarattık. Hayalindeki evi dekore ettirmek isteyen herkesi işletmemize bekliyoruz” dedi.

TUĞÇE YETİŞEN: İÇ DEKORASYON VE RESTORASYON ÇALIŞMALARI YAPACAĞIZ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı duayen gazeteci Ahmet Yetişen’in kızı olan genç Mimar Tuğçe Yetişen yeni işletmelerinin Hatay halkına hayırlı olması dileklerini iletti. Hizmetleriyle ilgili açıklama yapan Yetişen; “Workshopların yanı sıra mimari çalışmalara da devam edeceğimiz işyerimizde iç dekorasyon, uygulama, ruhsat projesi ve restorasyon projeleri gibi çeşitli alanlarda çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bu anlamda evini dekore ettirmek isteyen hayalindeki evine kavuşmak isteyen herkesi işletmemize bekliyoruz. İşletmemizin hizmete girmesindeki emeklerinden dolayı başta sevgili babam Ahmet Yetişen’e ve bugün açılışımıza katılan herkese teşekkür ederim. Ortağım Seren Değirmenci ile birlikte Hatay halkına hizmet vermekten mutluluk duyacağım” şeklinde konuştu.  Match Mimarlık workshop ofisi Antakya Atatürk Caddesi Ülkümen Apartmanı No: 30/13 Antakya Hatay adresinde hizmetlerini sürdürüyor. Match Mimarlık workshop ofisi ortaklarından Tuğçe Yetişen’e 0537 822 90 90, Seren Değirmenci’ye ise 0531 034 63 62 numaralı telefonlardan ulaşılabilecek. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.