MAYADALI MİLLET İTTİFAKI SAFINA KATILDI

MAYADALI MİLLET İTTİFAKI SAFINA KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları, ilçeye bağlı mahallelerde ziyaretlerini sürdürüyor. Millet İttifakı’nın Altınözü’nde, Hatay’da ve ülke genelinde galip gelmesi için çalışmalarını hızlandıran Başkan İsaoğulları, ilçeye bağlı Mayadalı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Karo ailesinin misafiri olan Başkan İsaoğulları, vatandaşlara Millet İttifakı’nın projelerini anlattı. Vatandaşların sorunlarını dinleyen İsaoğulları, vatandaşların isteklerine çözüm bulmak için çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

CHP İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları, ziyaretiyle ilgili açıklamasında; “Mahalle gezilerimize devam ediyoruz. Altınözü ilçemizin Mayadalı Mahallesinden Hacı Cuma Karo, Mustafa Karo ve aile bireyleri ile bir araya gelerek hoş sohbette bulunduk. Hemşehrilerimizi dinleme ve isteklerine çözüm üretmeye devam edeceğiz. Misafirperverliğinden dolayı değerli Karo ailesinin büyüklerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.