MEB-TÜBİTAK ORTAK PROJE YARIŞMASI

MEB-TÜBİTAK ORTAK PROJE YARIŞMASI

MEB-TÜBİTAK ortak proje yarışmasının finalinde 3.400 okuldan 808 öğrencinin yer aldığı bir ödül töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye genelinde 20 milyon genci temsil eden ve finale kalan öğrencileri tebrik etti. Bakan Tekin, eğitim sürecinin sadece bakanlık tarafından yönetilemeyeceğini ve velilerin bu süreçte en büyük paydaş olduğunu vurguladı.

Bakan Tekin, konuşmasında “Aslında şu salon bizim müfredat değişikliklerini yapmak istememizin en önemli göstergesi.” şeklinde ifade ederek, bu tür yarışmaların öğrencilerin ve okulların katılımıyla eğitimde dönüşüm sağlamak adına önemli olduğunu belirtti. Ayrıca, bütün öğrencilerin ve okulların bu tür etkinliklere katılımının ve aynı hassasiyetle bu süreçlere dâhil olmasının önemine değindi.

Bu sözlerle, MEB ve TÜBİTAK işbirliğiyle düzenlenen proje yarışmasının sadece ödül töreni değil, aynı zamanda eğitim sisteminin gelişimine katkı sağlayan bir sürecin önemli bir parçası olduğu vurgulandı.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.