MEB ÜCRETSİZ YAZ OKULU İÇİN DEVREDE

MEB ÜCRETSİZ YAZ OKULU İÇİN DEVREDE

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ilkokul 2. sınıftan itibaren tüm kademelerdeki öğrenciler için “spor”, “görsel sanatlar”, “müzik” ve “bilişim” alanlarında ücretsiz yaz okulları açacak. Bu yaz okulları, 1 Temmuz’da başlayıp 29 Ağustos’ta sona erecek.

Kurs Ücretleri Alınmayacak

Ortaokul 8. sınıf ve lise 11-12. sınıf öğrencilerine yönelik akademik derslerde destekleme ve yetiştirme kursları da verilecek. Bu kurslar, il ve ilçe merkez komisyonları tarafından belirlenen merkezlerde düzenlenecek ve kurslara devam eden öğrencilerden herhangi bir ücret talep edilmeyecek. Ayrıca, mezunlara yönelik kurslar ise halk eğitimi merkezlerinde açılacak.

Eğitim-Öğretim Dönemi Kursları 2 Eylül’de Başlayacak

Yaz okulları 29 Ağustos’ta sona ererken, 2 Eylül itibarıyla yeni eğitim-öğretim dönemi destekleme ve yetiştirme kursları açılacak. Bu kurslar, yaz dönemi boyunca ortaokul 8. sınıf ve lise 11-12. sınıf öğrencilerine akademik derslerde destek sağlayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu girişimi, öğrencilerin yaz tatillerini verimli geçirmelerini ve çeşitli alanlarda yeteneklerini geliştirmelerini amaçlıyor. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.