Medeniyetler Korosu Açılışa Renk Kattı

Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri açılış programında sahne alan Antakya Medeniyetler Korosu yoğun katılım ile gerçekleştirdiği konser ile programa renk kattı.

Medeniyetler Korosu Açılışa Renk Kattı

Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri açılış programında sahne alan Antakya Medeniyetler Korosu yoğun katılım ile gerçekleştirdiği konser ile programa renk kattı. Etkinlik alanında kurulan sahnede seslendirdiği eserler ile gönüller fetheden Antakya Medeniyetler  Korosu izleyenlerden tam not aldı. Konseri Hatay Valisi Rahmi Doğan, Ak Parti Milletvekilleri  Hüseyin Yayman ,Sabahat Özgürsoy Çelik ve Abdulkadir Özel,MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı,CHP Milletvekili Serkan Topal, HESOB Başkanı Abdülkadir Teksöz , ATSO Başkanı Hikmet Çinçin , Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, ,İlçe Belediye Başkanları,Kurum Müdürleri, STK Başkanları ve çok sayıda vatandaşımız dinledi. 24 Saat içerisinde üç kıtada konser vereceklerini ifade eden Antakya Medeniyetler  Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat,  Konser maratonlarının ilk ayağı olan Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri açılış konserine gösterilen ilgiye teşekkür ederek akşam Cemal Reşit Rey Kongre Merkezinde verecekleri konsere herkesi davet etti. Özfırat ayrıca her daim kendilerinden  desteklerini esirgemeyen Hatay Valisi Rahmi Doğan’a teşekkürlerini bir kez daha yineleyerek Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri organizasyonunda emeği geçenlere şükranlarını sundu. HABER: FADİME ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.