MEDENİYETLER KOROSU KONSERLERİ KALDIĞI YERDEN DEVAM

MEDENİYETLER KOROSU KONSERLERİ KALDIĞI YERDEN DEVAM

Hatay’daki bir arada yaşama kültürünün sahnedeki vücut bulmuş hali Antakya Medeniyetler Korosu tüm dünyayı olumsuz bir biçimde etkileyen Covid-19 salgını sürecinde alınan tedbirler doğrultusunda ara verdiği konser programlarına yeni normalleşme ile birlikte start veriyor. Yurtiçi ve Yurtdışında birçok başarılı konsere imza atan ,seslendirdiği eserler ve verdiği barış mesajları ile herkesin büyük beğenisini toplayan Antakya Medeniyetler Korosunun ilk konseri 15 Temmuz’da Antakya’da olacak.


Konserleri ,Seyircileri ve Medeniyetler Korosunun sevenlerini çok özlediklerini belirten Antakya Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat,Asıl bir arada olabilmeyi daha çok özlediklerinin altını çizerek tüm dünyayı olumsuz bir biçimde etkileyen Covid illeti sonrasında her biri birbirinden kıymetli koro üyesi dostları ile yeniden bir araya gelecek olabilmemenin heyecanını yaşadığını söyledi.Özfırat:” Uzun bir aradan sonra çalışmalarımıza başlayacağımız yeni normalleşme döneminde ilk konserimizi 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Anma Günü programı kapsamında Antakya’da vereceğiz.Daha sonra Hatay’ın Anavatana Katılış tarihi olan 23 Temmuz Festivali Kutlama Programında yine izleyicilerimizin karşısında olacağız.Kesinleşmiş olan Afyon, Bursa, Isparta ve İstanbul konserlerimiz ile devam edeceğimiz konser maratonumuzda görüşmelerimizin devam ettiği diğer konserler de net bir tarih kazandığında eski günlerdeki gibi sevenlerimiz ile buluşmaya devam edeceğiz.Yeniden bir arada olacak olmanın verdiği mutluluk ile konserlerimizde buluşmak üzere herkese sağlıklı günler diliyorum.”dedi.
Özfırat ayrıca her daim destekleri ile yanlarında yer alan Hatay Valisi Rahmi Doğan’a teşekkürlerini sunarak Özel’de Hatay’ı Genelde Türkiye’yi en güzel biçimde temsil eden Antakya Medeniyetler Korosunun aynı şekilde çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğini söyledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.