MEDENİYETLER KOROSUNDAN MUHTEŞEM BİR KONSER DAHA

MEDENİYETLER KOROSUNDAN MUHTEŞEM BİR KONSER DAHA

Medeniyetler Korosu’nu dinlemeyen kalmasın sloganı ile Hatay Valiliği ve  İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü  tarafından iki yıl önce başlatılan Cumartesi konserleri Covid-19 salgını dolayısıyla verilen zorunlu aranın ardından muhteşem bir konser ile start aldı. Hatay Valiliği Meclis Kültür ve Sanat Merkezinde ücretsiz olarak gerçekleşen konseri İl Kültür ve Turizm Müdürü  Hüsnü Işıkgör ile Antakya’lı sanatseverler ve şehrimize başka illerden gelen misafirler izlediler.

Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat’ın yönetiminde gerçekleşen muhteşem konser izleyenlere keyifli dakikalar yaşatırken Medeniyetler Korosunun  repertuarına yeni eklediği eserleri de seslendirdiği konserin finalinde seyirciler koroyu uzun süre  ayakta alkışladılar.

Hatay Valiliği  ve  İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü  organizesi ile yapılan Cumartesi konserlerini çok özlemiştik diyen Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat,Bir aksilik olmaz ise her Cumartesi Antakya’da konserlerinin devam edeceğinin altını çizerek herkesi konserlere davet etti.Özfırat:” Tarihi dokusu,Gastronomisi ve bir çok özelliği ile ziyaretçi alan kardeşlik şehri Hatay’a gelmek için bir sebep daha olan  Medeniyetler Korosunun Cumartesi konserleri inşallah her hafta devam edecek. Tarih, kültür, medeniyet ve turizm şehri olan Hatay’ımızın turizmine katkı sağlayacağına inandığımız ve geçtiğimiz yıl tamamı dolu olan bir salonda gerçekleşen konserimizin gerçekleşmesinde büyük katkıları olan Hatay Valisi Rahmi Doğan başta olmak üzere, İl Kültür ve Turizm Müdürü  Hüsnü Işıkgör’e,Konserimize yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımıza ,Konserin gerçekleşeceği saatlerde görevlerini kusursuz bir biçimde yerine getiren İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personelimize,emeği geçen herkese ve konserlerde görev alan  o tüm koro üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.