MEHMET BAŞKAN KUMLU’YA “DELİ” GİBİ AŞIK

MEHMET BAŞKAN KUMLU’YA “DELİ” GİBİ AŞIK

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, tüm mesaisini ilçenin güzelleşmesi için harcıyor. Belediye Başkan yardımcılarıyla birlikte ilçede hizmet üretimine devam eden Başkan Deli, hizmetleri de bizzat denetleyerek gidişat hakkında bilgi sahibi oluyor. İlçede temel hizmetleri aksatmadan sürdüren Başkan Deli, ilçede sosyal hayatın zenginleşmesini de amaçlıyor. Vatandaşlarla istişare ederek hizmetleri planlayan Başkan Deli, projelerini vatandaşların istek ve şikayetlerine göre planlıyor.

MAKİNE İKMAL TESİSİNE DENETİM

İlçe genelindeki hizmetlerde kullanılan araç ve aletlerin bakımının yapılmasını ve hizmetlerin aksatılmadan devam etmesini sık sık personellere tembihleyen Başkan Deli, makine ikmal tesisini ziyaret ederek araçları yakından inceledi. İlçede yakın dönemde kar yağışı nedeniyle yolların kapanmasında büyük fedakarlık gösteren personelleri tebrik eden Deli, kış boyunca tüm personellerin teyakkuzda olmasını istedi. Tüm araçların her an hazır halde tutulmasını isteyen Deli, personellere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN DELİ’YE YOĞUN İLGİ

Başkan Deli, ilçe genelinde de sık sık yaptığı ziyaretlerle çalışmaları takip ederek sorunların tespitini yapıyor. Ziyaretlerde vatandaşlar da başarılı belediye başkanı Mehmet Deli’ye yoğun ilgi gösteriyor. Başkan Deli, öğretmen olması dolayısıyla da tüm vatandaşlarla yakından ilgilenerek sohbet ediyor. Vatandaşlara misafir de olan Başkan Deli, sohbetlerde ilçenin eksiklerini tespit ediyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.