Mehmet Hacıoğlu’ndan Teşekkür Mesajı

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, yaptığı açıklamada “Saygıdeğer hemşehrilerim, Gönül Belediyeciliği ilkesi ile Cumhur İttifakı AK Parti Reyhanlı Belediye Başkan Adayı olarak girmiş olduğumuz 2019 Yerel Seçimlerinde, şahsıma ve mensubu bulunduğum Cumhur İttifakına göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve teveccühe teşekkür eder, en kalbi saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunarım.

Mehmet Hacıoğlu’ndan Teşekkür Mesajı

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu,  yaptığı açıklamada “Saygıdeğer hemşehrilerim, Gönül Belediyeciliği ilkesi ile Cumhur İttifakı AK Parti Reyhanlı Belediye Başkan Adayı olarak girmiş olduğumuz 2019 Yerel Seçimlerinde, şahsıma ve mensubu bulunduğum Cumhur İttifakına göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve teveccühe teşekkür eder, en kalbi saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunarım. Emeği geçen Ak Parti İlçe Teşkilatına ve Başkanına, MHP İlçe Teşkilatına ve Başkanına, Ak Parti ve MHP Kadın Kollarına, Ak Parti Gençlik Kollarına ve Başkanına ,Ülkü Ocaklarına ve Başkanına, Belediye Meclis Üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Seçim çalışmalarında bizleri yalnız bırakmayan tüm kardeşlerime gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Milletvekillerimiz Hüseyin ŞANVERDİ ve Sayın Lütfi KAŞIKÇI Beylere şükranlarımı sunuyorum. Seçim maratonu bitmiştir. Artık Reyhanlı’ya hizmet zamanı diyorum. Tüm Reyhanlılı hemşerilerime eşit bir şekilde hizmet edeceğime ve bütün Reyhanlı’ nın Başkanı olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Saygı,sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.” İfadelerinde  bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.