MEHMET KARATAŞ’IN HIZINA KİMSE YETİŞEMİYOR

MEHMET KARATAŞ’IN HIZINA KİMSE YETİŞEMİYOR

Hassalıların ailelerinden biri olarak gördüğü Belediye Başkanı Mehmet Karataş, gecesini gündüzüne katarak ilçesi için çalışmaya devam ediyor.

Kara Mehmet lakabıyla ilçesi için gece gündüz çalışan Başkan Karataş, ilçeye yapılamayanları yapmak, vatandaşın ayağını tozdan, çamurdan ve çukurdan kurtarmak için var gücüyle çabalıyor. İlçede yoğun kar yağışı nedeniyle yıkılan kapalı pazar yerinin daha modern şekilde yenilenmesi için ekiplere talimat veren Başkan Karataş, çalışmaları bizzat takip ederek hizmete verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Halkın hizmetine sunulması için tüm ekipleri bölgeye seferber eden Karataş, Hassa’da sorunları bir bir ortadan kaldırarak vatandaşın takdirini de kazandı.

HASSA’DA SORUN NEREDEYSE KARA MEHMET ORADA

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, ilçeye bağlı tüm mahalleleri dolaşarak sorunların çözümünü sağlıyor. Sorunu yerinde tespit ederek ekiplere talimat veren Karataş, sorunun temeline inerek kalıcı çözümler üretiyor. Hassalıların sevgilisi Kara Mehmet, ilçeye hastane kazandırılmasında da önemli rol oynadı. Vatandaşların şifa bulması için başka ilçelere gitmesine razı olmayan Karataş, AK Parti Milletvekili Hüseyin Yayman ile birlikte ilçeye 50 yataklı devlet hastanesi kazandırdı. Çiftçilerin ve esnafların işlerini rahat yürütebilmesi için yol yapı çalışmalarını da sürdüren Karataş, bozuk yolların onarılması için seferberlik ilan etti. İlçede asli hizmetlerin aksamadan sürdürülmesinde azami dikkat gösteren Karataş, vatandaş odaklı belediyecilik çalışmaları ile taraflı tarafsız herkesin gönlünde taht kurdu.

HASSA’NIN GÜLEN YÜZÜ MEHMET KARATAŞ

Güler yüzlü mizacı ile vatandaşın en yakın dostu olan, her ziyaretinde vatandaşlarla tek tek ilgilenen ve sohbet eden Karataş, sevilen başkan olarak ve Kara Mehmet olarak anıldığı Hassa’yı güzelleştirmek amacıyla gece gündüz var gücüyle çalışmalarını sürdürüyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.