MEHMET YALÇIN VAR, SORUN, SIKINTI, YOK!!

MEHMET YALÇIN VAR, SORUN, SIKINTI, YOK!!

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ile altın çağını yaşıyor.

Merhum Belediye Başkanı Mustafa Sayın’dan kalan projeleri tamamlayan, üzerine de çok sayıda eser ekleyen Başkan Yalçın ile Yayladağı’nda yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. İlçede tarımsal üretime büyük destek veren, çileğin kurutulması için dahi ilçeye tesis kazandırarak elde kalan çileklerin değerlendirilerek çiftçinin emeğinin zayi olmasını engelleyen Başkan Yalçın, mantar üretiminde de tesisleşme yoluna gitti. Her dönem göç veren ilçe binlerce işçi göçü almaya, Yayladağı’ndan giden gençler mikro ve makro krediler ile ilçeye dönmeye başladı.

TURİZM DESTİNASYONLARININ GÖZBEBEĞİ OLDU

İlçeye yapılan yatırımlar ile Yayladağı turizm destinasyonu haline gelerek gözbebeği oldu. Doğaseverlerin uğrak noktası olan Yayladağı’nda, ayrıca deniz ve dalış turizmi için de tesis çalışmaları sürüyor. İlçeye kültür merkezi ve kütüphane kazandıran Başkan Yalçın, ilçeyi sanata ev sahipliği yapar hale getirerek ilçede ilk defa tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı. Turizmden ekonomiye, bilimden sanata geniş yelpazede yaptığı atılım ile ilçesin altın gibi parlatan Başkan Yalçın, taş üstüne taş koyarak her kesimin takdirini kazandı.

VATANDAŞLAR BAŞKAN YALÇIN’I ÇOK SEVDİ

Genç yaşına rağmen Yayladağı’nın potansiyelini harekete geçirerek ilçeyi ekonomik anlamda üs yapan Başkan Yalçın’ı Yayladağılılar da çok sevdi. Pandemi döneminde dahi ilçede ekonomik etkinlikler hız kesmezken, ilçede çok sayıda girişimci yatırım yapmaya başladı. İlçe halkının işsizlik sorununu ortadan kaldıran Başkan Yalçın, girişimleri ile çevre illerden çok sayıda vatandaşa da rahat imkanlarda iş bulmayı da sağladı.

BAŞARISI İLHAM KAYNAĞI OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ın bu başarısı diğer ilçe belediyeleri için de ilham kaynağı oldu. Çilekten elde edilen milyonluk ekonominin yanı sıra turizmden elde edilen gelir de ilçe yararına kullanılmaya başlandı. Üreten, yaşayan kent haline gelen Yayladağı, önümüzdeki dönemde de yapılacak yatırımlar ile yıldızını parlatmaya devam edecek. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.