Mehmet Yüksek’in ‘KOLTUK’ sevgisi!!

SAADET HÜLLECİ OLDU

Mehmet Yüksek’in ‘KOLTUK’ sevgisi!!

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı adayı olmak için büyük çaba harcayan, daha sonra adı İYİ Parti ele anılan ve Saadet Partisi adayı olarak seçime giren Mehmet Yüksek’in Büyükşehir’de görev alması tepkilere neden oldu.Yerel Seçimler öncesinde Altınözü’nde düzenlediği mitinglere Lütfü Savaş’ı bile davet etmeyen, fakat Millet İttifakı gibi görünen durumda her zaman ikili oynamayı seçen Mehmet Yüksek’in Lütfü Savaş sevgisi ortaya çıktı.Yüksek’in Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri’nde görev alacağı iddiaları hem Saadet Partilileri hem de Sağ seçmeni kızdırırken ikili oynamaktan çekinmeyen ve hemen taraf değiştirerek kendisini Büyükşehir’e yamamasının yankıları sürüyor.

SAADET HÜLLECİ OLDU

Altınözü’nde seçilen belediye meclis üyelerinin kendilerinin bile Saadet Partisi’ni kabul etmediklerini söylemesi Saadet Partisi’ni paravan olarak kullandığını açıkça ortaya koyarken, Saadet’in adeta Hülleci olması partilileri kızdırdı. Kendilerini kullanılmış hisseden partililer Yüksek’in bir anda ortaya çıkan Lütfü Savaş sevgisini anlamlandıramazken Koltuk sevdasının her şeyin önünde olduğunu bir kez daha açıkca gösterdiğini ifade ettiler. HABER: KAZIM ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.