MEMLEKET PARTİSİ ALTINÖZÜ’NDE KURULDU

MEMLEKET PARTİSİ ALTINÖZÜ’NDE KURULDU

Memleket Hareketi’nin kurucusu Muharrem İnce liderliğinde Memleket Partisi Hatay’ın Altınözü ilçesinde kuruldu.  Memleket Partisi Altınözü ilçe başkanlığına atanan Halil Kılıç,yaptığı açıklamada “ Kıymetli hemşehrilerim sizleri saygı, sevgi ve en derin muhabbetlerimle selamlıyorum. Yakın zaman içinde liderimiz Genel Başkanımız  Muharrem İnce, takdirleri ve Hatay İl başkanımız Hüseyin  Ata Kaşgöz’ün tensipleri ile yeni kurmuş olduğumuz Memleket Partisi Altinözü ilçe Başkanlığına atanmış bulunmaktayım.Bana bu makamı layık gören Genel Başkanımız  Muharrem İnce ve Hatay İl Başkanımız  Ata Kaşgöz’e çok teşekkür ederim. Kıymetli Altınözü’lü hemşerilerimize güzel hizmetler yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler bu vazifeye gelirken ayrılıkçı değil, birleştirici olacağımıza, yıkıcı değil yapıcı olacağımıza inanarak geldik ve öylede yapmaya gayret göstereceğiz.

ilçemiz ve mahellerimizin eksiklerini giderme noktasında da yapıcı davranışlar içerinde bu hizmetlere katkıda bulunarak yolumuza bakacağız. Bu kapsamda ilçe Başkanlığına gelir gelmez çalışmalara başlayıp Memleket Partisi İlçe Başkanlığı binamızı açtık. Altınözümüzün kıymetli insanlarına buradan duyurmak istiyoruz. Kapımız vatan hainleri hariç herkese açıktır. Bizler güzide vatanımız, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Ay Yıldızlı Al Bayrağımızın altında huzur içinde yaşamak gayesi içinde bölücü değil bütünleştirici olmaya and içtik. Çıktığımız bu kutlu yolda bizimle yol yürümeye tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz, Saygılarımla ifadesini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.