MEMLEKET PARTİSİ HATAY İL BAŞKANI ATA KAŞGÖZ MAZBATASINI ALDI

MEMLEKET PARTİSİ HATAY İL BAŞKANI ATA KAŞGÖZ MAZBATASINI ALDI

Memleket Partisi Hatay İl Başkanlığına seçilen Hüseyin Ata Kaşgöz ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını alarak göreve resmen başladı. Hatay Adliyesinde yapılan mazbata teslim törenine yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı.Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çelebinin divan başkanlığını yaptığı 1. Olağan kongrede delegelerin oylarıyla seçimi kazan Memleket Partisi Hatay İl Teşkilatı, ardından Antakya’daki parti binasında ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Memleket Partisi Hatay İl Başkanlığı olarak seçilmiş İl yönetimiyle birlikte ilk toplantılarını yaptıklarını ifade eden Başkan Ata Kaşgöz, birkaç gündür sosyal medya üzerinden gündem olan ve partilerinin kuruluş felsefesinde asla yeri olmayan olaylardan dolayı duydukları üzüntüyü dile getirdi.Kaşgöz, mazbata törenin ardından yapılan yönetim kurulu toplantısında gelişen durumla ilgili sert tespitler yaptı. Başkan Kaşgöz: ‘’Bu gün yeni seçilen il yönetimimizle ilk toplantımızı yaptık. Benim için çok üzücü bir toplantıydı. Yedi, sekiz kez il başkanlığına atandım ve seçildim. Bütün kararlarımız oy birliği ile alınmıştır. Bugün siyasi hayatımda ilk defa bir ilçe başkanını oy birliğiyle görevden alıp oy birliği ile Memleket Partisinden kesin ihraç istemiyle tedbirli olarak il disiplin kurulana sevk ettik. Suçları sosyal medya üzerinden DİN, DİL, IRK, MESHEP ayrımı yapmak’’ dedi.Hatay’ın mozaiğini kafatasçılara tartışma konusu yaptıracak mecra olmadıklarının altını çizen Kaşgöz, ‘’ayrım yapan dışarıda kalır. Ben yaşadığım müddetçe bu ülkede hele Hatay’da bu tür provokatörlüğe asla izin vermedim ve vermeyeceğim. Bu tür zavallıları ağlayıp sızlanıp yalvarmalarına kulak asmadan kulağından tuttuğum gibi kapının önüne atmaya devam edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın’’ şeklinde konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.